Blacharka, lakier, polerki, zaprawki, odnowa chromu, plastiku, itp.
Moderator: speed1211
przez Pasjonat » 07 Mar 2023 13:04
Witam,
Jak to u Was wyglada z tymi kropkami matrix po przyciemnieniu tylnych bocznych szyb oraz tylnej szyby ? Czy te kropki tzw matrix są równomiernie oklejone czy jednak widać jakieś różnice ? Moje są gdzie nie gdzie nierówne i nie wiem czy potrzeba więcej czasu bo teraz jest drugi tydzień po oklejeniu szyb lecz nadal mi się to nie podoba nie jest za równo . Jak to u Was wyglada ?
Pozdrawiam
-
Pasjonat
-

-
- Dołączenie: 14 Kwi 2007 18:55
- Miejscowość: UK/Polska
- Moje BMW: F30 LCI 318d m sport
przez Pasjonat » 17 Mar 2023 01:32
Witam,
Przeszukaj dokładnie i sprawdź wszystko aby znaleść dobrego fachowca .
U mnie już będą drugi raz zakładać folie na tylnia szybę ponieważ raz były białe pęcherze jak by ktoś farba biała chlapną . Teraz drugi raz są pęcherze na paskach od ogrzewania szyby . Osobiście szczerze mówiąc drugi raz bym nie podjął decyzji aby okleić szyby folia . Jak patrzę jak to wyglada w oryginale to nie ma porównania .. następnym razem będę szukał auta z oryginalnymi przyciemnionymi szybami .
Daj znać jak u Ciebie .
Pozdrawiam
-
Pasjonat
-

-
przez Pasjonat » 21 Mar 2023 02:04
Ciekawe jak to wyglada na aucie .
Niestety u mnie już tak zostanie takie białe ślady w okolicach lini grzewczych szyby . Odpowiedziałem 3 firmy dla pewności czy da się coś z tym zrobić i wszyscy powiedzieli ze niestety nie .
Kolejny raz na pewno się nie zdecyduje na przyciemnianie szyb .
Daj znać jak u Ciebie
Pozdrawiam
-
Pasjonat
-

-
Powróć do Blacharstwo i lakiernictwo, szyby, wygląd
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości