Witam. Chciałbym niedługo zaaktualizować mape w moim E60 2009r, mam tam mape ,,Road Map Europe PREMIUM 2008-2,,. Kabel już mam. Czy mógłby ktoś podesłać sprawdzony generator z instrukcją i potrzebnymi plikami? Jest może wersja na Win 64bit, albo gdzie można już ten kod kupić jeśli nie da rady w domu ogarnąć.
no właśnie to jest ten problem Osobiści nie interesowałem się tym szczególnie, bo to mi do niczego póki co nie potrzebne, ale gdzieś czytałem że bez icoma to ciężko zrobić samemu. Może się ktoś jeszcze w tym temacie wypowie. Ale wiem, że jest kilku członków forum którzy takie kodu są w stanie wygenerować
Niestety do E-serii mimo że masz generator to nie wygenerujesz bez ICOM może jak masz CIC to da rade przez ENET ale to wymaga znajomości loginu i hasła do cic programu FStool
Dzień dobry, chciałbym odświeżyć wątek. Czy samodzielna aktualizacja nawigacji przy pomocy w ten sposób wygenerowanego kodu może spowodować utratę gwarancji BMW?
Możesz, znając kogoś co ma dostęp do ASAP BMW AG tylko podasz VIN i dostaniesz kod FSC do aktualizacji navi (nie licz że za darmo ) lub znajdź kogoś co zczyta go z twojego samochodu i wygeneruje nowy Podobno jest też sposób aby zcztać FSC przez usb , ale ja na szczęście nie muszę się tego uczyć ponieważ ma ICOM
Hej. Kombinowałem już na wszystkie sposoby i mój wygenerowany kod fsc nie wchodzi. Teraz posiadam mapę Europa next 2015-1 a aktualizuje na next west 2020-2. Samochód widzi pendrive ale kod mi nie wchodzi :/ Możecie zerknąć o co chodzi ? Mój Vin: WBA5L51000G091123