• Reklama

Sprzedam BMW seria F10 535xd bezwypadkowy salon Pl. 1 właści

Ogłoszenia kupna i sprzedaży samochodów marki BMW.

Moderator: Kruk

Sprzedam BMW seria F10 535xd bezwypadkowy salon Pl. 1 właści

Postprzez kamosor » 17 Mar 2023 20:12

Sprzedam BMW 535xd. Auto jest od samego początku ze mną, nigdy mnie nie zawiodło, bo i ja zawsze o nie dbałem. Auto legitymowało się niezwykle mocną serią 317 KM i 657Nm, (nie udało mi się takiej znaleźć , tym bardziej że rzadko kiedy trzymają serię) po 5 latach w renomowanej firmie tuningowej zostało zmienione oprogramowanie na 385 KM i 770Nm. Co do spalania to widać na zdjęciach, że może palić naprawdę mało, mam też fotki : prędkość średnia nieco ponad 100km/h na odcinku ponad 1000 km i spalanie 5,9-6,1 l/100 km. Olej zawsze wymieniałem dodatkowo między wymianami serwisowymi (Motul),a ostatnimi latami wymieniam co rok , co wychodzi mniej więcej co 6-8 tyś. Tak mały przebieg spowodowany jest tym, że używam go tylko w trasie,no i sporadycznie, żeby długo nie stał, do miasta mam inne mniejsze auto ,a latem motor też BMW i też od nowości. Auto jest bezwypadkowe w bardzo dobrym stanie technicznym i wizualnym, i jestem przekonany, że komuś kto będzie się obchodził z nim tak jak ja , jeszcze długo bezawaryjne posłuży. Sprzedaję je bo niedługo odbieram nowe.
Podaję link do ogłoszenia
https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-seria ... FofuQ.html
Awatar użytkownika
kamosor

Dołączenie: 18 Lut 2009 19:08
Miejscowość: Poznań
Moje BMW: BMW F800 GS 2010
BMW F10 535xd 2012

Powróć do Samochody

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości