• Reklama

Błąd A566 wE71

Oprogramowanie, hardware, kodowanie, diagnoza, FAQ. inpa, ncs, nfs, winkfp, dis, sss.

Moderatorzy: Din76, nerwus, dziqsek

Błąd A566 wE71

Postprzez melonk » 05 Sty 2018 19:39

Witajcie.Pojawił mi się drugi raz błąd a566,nie wiem gdzie szukać przyczyny,prosiłbym kolegów o pomoc bo nic nie mogę znależć.Dzięki z góry.
melonk
 
 
 
Posty: 36
Dołączenie: 14 Sie 2008 07:12
Moje BMW: X6 E71 2009r

Re: Błąd A566 wE71

Postprzez temsky740 » 05 Sty 2018 20:01

Ot co za ludzie ? No masz E71 i co ? Powiedz - skad wiadomo jaki silnik, ta napisz juz VIN i bedzie cos wiencej dla pomyslow. No masacra
Awatar użytkownika
temsky740
 
 
 
Posty: 2205
Dołączenie: 07 Paź 2015 17:06
Miejscowość: Ukraina-Polska
Moje BMW: http://germancarstvo.blogspot.com/
https://www.facebook.com/profile.php?id=100010193389139

Re: Błąd A566 wE71

Postprzez melonk » 05 Sty 2018 20:11

No sory zapomniał,silnik 3,5d 286km m57y
melonk
 
 
 
Posty: 36
Dołączenie: 14 Sie 2008 07:12
Moje BMW: X6 E71 2009r

Re: Błąd A566 wE71

Postprzez temsky740 » 05 Sty 2018 20:42

Jakim scanerom czytali ?
Awatar użytkownika
temsky740
 
 
 
Posty: 2205
Dołączenie: 07 Paź 2015 17:06
Miejscowość: Ukraina-Polska
Moje BMW: http://germancarstvo.blogspot.com/
https://www.facebook.com/profile.php?id=100010193389139

Re: Błąd A566 wE71

Postprzez melonk » 05 Sty 2018 20:47

Btoolem
melonk
 
 
 
Posty: 36
Dołączenie: 14 Sie 2008 07:12
Moje BMW: X6 E71 2009r

Re: Błąd A566 wE71

Postprzez temsky740 » 05 Sty 2018 20:48

Ista szukaj, chcialem rozkodowac - i nic mi nie pokazuje program.
Awatar użytkownika
temsky740
 
 
 
Posty: 2205
Dołączenie: 07 Paź 2015 17:06
Miejscowość: Ukraina-Polska
Moje BMW: http://germancarstvo.blogspot.com/
https://www.facebook.com/profile.php?id=100010193389139

Re: Błąd A566 wE71

Postprzez melonk » 05 Sty 2018 20:51

Dzięki za pomoc jutro jeszcze będę testował
melonk
 
 
 
Posty: 36
Dołączenie: 14 Sie 2008 07:12
Moje BMW: X6 E71 2009r

Re: Błąd A566 wE71

Postprzez melonk » 26 Sty 2018 18:34

No niestety błąd powraca w instrument cluster jest to najprawdopodobniej jakiś błąd licznika ale wszystko działa jak należy.
melonk
 
 
 
Posty: 36
Dołączenie: 14 Sie 2008 07:12
Moje BMW: X6 E71 2009r


Powróć do Diagnoza komputerowa

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości