Moderatorzy: Din76, nerwus, dziqsek
mole napisał:Kolega właśnie zamówił w wyż wym firmie F10 530xd. Dodam że zamówił auto z 02/2013 z placu BMW AG DE. Przebieg do 30 tys km.
Egz jako nowy wyceniony na ok 400 tys pln, teraz w cenie ok 246 tys brutto. Auto będzie do odebrania z końcem grudnia.
Czyli jak widać handlują też autami demo.
Cenowo miażdżą wszystkie ASO w Polsce.
select-automotive.pl napisał:To Twój znajomy? Obsługuje Go biuro z Bielska, podobno w trakcie zamawiania Twój kolega był daleko od Polski
Śliczna 530 xDrive w Touringu.
mole napisał:select-automotive.pl napisał:To Twój znajomy? Obsługuje Go biuro z Bielska, podobno w trakcie zamawiania Twój kolega był daleko od Polski
Śliczna 530 xDrive w Touringu.
Tak, zgadza się. W dobie internetu można auto zamówić z za oceanu. Duży plus dla Was za gratisy....
fungous napisał:Chyba ktoś mnie wywołał do tablicy
Na razie auto widziałem tylko na zdjęciach i co ciekawe dopiero po dwóch tygodniach od zaplacenia zaliczki i podpisania umowy
Fajne uczucie wyrzucać tyle szmalu na kota w worku..
Całe szczęście z racji zawodu to nie pierwsze auto kupowane w ten sposób ale pierwsze w takiej cenie
Na pewno +10 punktów do emocji :O
Obsługa profi w każdym calu. Na prawdę.. proszę mi wierzyć.
Jestem znudzonym, ciężkim przypadkiem który ma za dużo wolnego czasu. Mimo to pan Bartek nie dał się sprowokowaći póki co odpisuje na wszystkie [BAD] którymi go mecze
Póki co daje punktów 10/10
fungous napisał:Nie napisałem że coś było nie tak.
Bartek napisał mi kiedy będzie w stanie załatwić fotki. Pisał też że nie zawsze nawet jest taka możliwość ponieważ dealer nie ma osoby do takich zajęć i ja na to się przystalem.
Wiem na co się zgodziłem i nie mam z tym żadnych problemów.
A to że dopiero drugi transport to nie wiedziałem
Wiem że teraz papierologia i proces już nie zależy od was ale ciekawe czy da się wszystko załatwić przed wigilią...
Powróć do Diagnoza komputerowa
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości