Moderator: Kruk
0okm napisał:W tym konkretnym przypadku nie ma znaczenia stan, historia ani norma EURO.
0okm napisał:W tym konkretnym przypadku nie ma znaczenia stan, historia ani norma EURO.
actchris napisał:Rozbawiłeś mnie
miczek.mk napisał:0okm napisał:W tym konkretnym przypadku nie ma znaczenia stan, historia ani norma EURO.actchris napisał:Rozbawiłeś mnie
@Actchris - nie myśl, że słowa @0okm dotyczą auta.![]()
![]()
![]()
Jakiegokolwiek auta...![]()
![]()
niko999 napisał:Panowie rzućcie,że okiem na to auto
miczek.mk napisał:niko999 napisał:Panowie rzućcie,że okiem na to auto
Już rzuciliśmy...
niko999 napisał:ja właśnie jestem zainteresowany.To auto mi wpadło w oko bo silnik jest taki jakby chciał.Jedynie ta skrzynia manualna i te dekory ale dekory to pikuś bo za 600zł srebrne można ładne kupic
Auto też sprawdziłem po vinie w serwisie bmw to ma wymieniony nowy DPF za prawie 10tys zł ,swiece żarowe nowe,sterownik i inne drobne rzeczy
W aso był malowany tylny zderzak,błotnik i drzwi tylne tylko czemu przedni zderzak odcieniem jest widać po zdjęciach ciemny względem maski i błotników i halogen z jednej strony nie dochodzi do zderzaka bo jest szpara to tak jakby malowany był przedni.Jestem zainteresowany tylko chce znać wasza opinie czy w ogóle warto i co tam widzicie więcej niż ja bo mam blisko tam tylko nie mam osoby,która zna się na bmw więc tyle co ja sam tam sprawdzę.Dlatego wolę pierw tu spytać bo jutro mogę tam jechac obejrzeć.
Te sporty jak są założone to też nie wiadomo czy grzane czy zwykłe
Powróć do Co sądzicie o tym BMW z ogłoszenia? Opinie na temat samochodów na sprzedaż
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości