Enriquez napisał:Jestem precyzyjny. Wzmacniacz Match z DSP do aut z RAM to koszt około 4400 PLN a nie 3000 PLN, więc ponad 3000 droższy od zwykłego Audio System M90-4. Ale OK, przekaz jest jasny.
Będę się zabierał za montaż głośników w drzwiach oraz basów pod siedzeniami - i tu pytanie, czy mam się szykować na jakieś niespodzianki?
1. Wiem, że na pewno muszę kupić spinki do paneli drzwi. Nie znalazłem żadnego katalogu części do LCI, więc trochę na czuja znalazłem takie:
https://allegro.pl/oferta/bmw-5-g30-g31 ... 0643884970
Nadadzą się, czy szukać innych?
2. Głośniki midrange w drzwiach są przykręcane, czy jakoś wklejone? Coś potrzebuję do montażu poza odpowiednim śrubokrętem?
3. Głośniki basowe pod siedzeniami - pytanie jak wyżej.
Będę wdzięczny za odpowiedź - wiem, że mógłbym to po prostu rozebrać i sam sprawdzić, no ale nie chcę tego robić dwa razy, a być może ktoś z Was już to przechodził?
Głośniki w przednich drzwiach są przykręcane, tak jak basy pod siedzeniami. Warto siedzenia wyciągnąć , dużo większy komfort no i ważna uwaga- gdybyś szukał kabli do głosników drzwi przednich to znajdziesz je we wtyczkach głosników basowych pod siedzeniami.