Małe spalanie i świetne osiągi

Moderator: Kruk
dan_385 napisał:Moje grudniowe zamówienie g31 540i wylecialo tydzień temu z produkcji że względu na kolor lakieru, nie ma też dostepnych merynosow i lamp shadowline, nie idzie tego ogarnąć ale fakt że też mieszałem ktoryś raz z konfigiem i cos podorzucałem w trakcie ...
Co ciekawe po zmianach auto ma wejść na produkcję w lipcu, pożyjemy, zobaczymy
matig31 napisał:dan_385 napisał:Moje grudniowe zamówienie g31 540i wylecialo tydzień temu z produkcji że względu na kolor lakieru, nie ma też dostepnych merynosow i lamp shadowline, nie idzie tego ogarnąć ale fakt że też mieszałem ktoryś raz z konfigiem i cos podorzucałem w trakcie ...
Co ciekawe po zmianach auto ma wejść na produkcję w lipcu, pożyjemy, zobaczymy
Tj sadze ze kolor bernina lub bluestone. Teraz trzaba zastapic skyscraper
Bawarka71 napisał:Wcale nie ma lamp shadow?ja mam tez namieszane w konfiguracji, ale lamp chyba nie chciałbym odpuścić… ogólnie to mam 20 cali felgi, listwa na klapę bagażnika M, hamulce M niebieskie, dakota M, pasy M, i te wcześniej wspomniane lampy Shadow, plus pakiet Shadow, czy ktoś się orientuje czy coś z tego wypada?
dudi91 napisał:Witam, koledzy mam pytanie czy ktoś ma problemy z odbiorem samochodu? Mój utknął w Kleszczowie. Miałem mieć odbiór poniedziałek-wtorek, ale nic z tego.
dan_385 napisał:Bawarka71 napisał:Wcale nie ma lamp shadow?ja mam tez namieszane w konfiguracji, ale lamp chyba nie chciałbym odpuścić… ogólnie to mam 20 cali felgi, listwa na klapę bagażnika M, hamulce M niebieskie, dakota M, pasy M, i te wcześniej wspomniane lampy Shadow, plus pakiet Shadow, czy ktoś się orientuje czy coś z tego wypada?
Taka dostałem informację o tych lampach, może u Ciebie będzie inaczej bo co chwilę BMW zmienia, zastanawiam się nad laserami bo jednak lepiej to wygląda niż podstawowe, choć w sumie nie wiem czy mogę je dobrać a dwa mam już nerwa na te zmiany/na BMW.
Z resztą wyposażenia nie wiem oprócz hamulców m niebieskich, te akurat są bo czerwonych też nie ma i musiałem zmienić na niebieskie.
dan_385 napisał:Nie, podobno się nie dało, hmmm ... w każdym razie z pozytywow to od 2 dni auto ma VIN i w lipcu na 99% będzie do odbioru.
Generalnie od zewnątrz to bedzie inne auto, kolor(to na plus bo jednak tanzanit mnie caly czas korcił wiec może dobrze wyszło ze nie ma już bluestone), inne lampy(tu slabo) i inny kolor zacisków(zawsze można przemalować na czerwone), ważne że silnik nie jest na restrykcjach
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości