Moderator: BMK
zalew napisał:(...)za to znajomy przelecial przez samochod na beton.. samochod wymusil pierwszenstwo - olal motor, kotry jechal wtedy ok 60-70.. motor do kasacji, on na szczescie nic, ale bezposrednio po obudzeniu sie nie pamietal co sie dzialo
evil napisał:jakieś 2 tygodnie temu total-burak w Toyocie Celica, z końcówkami tłumika wykoananymi z rur odpływowych muszli klozetowej próbował ścigać się w Alei Krakowskiej. miałem ubaw, jak przejeżdżający obok kolesie w E36 coupe nabijali się z niego potężnie, a kolo przybrał na buźce barwę buraka i szybko pozamykał szyby w aucie. taki cwaniaczek z bańką w nosie...
Gizbern napisał:He he, E36 coupe jeszcze w miare normalnie wygląda jak klepie Celice, ale pomyśl sobie jak musi byc wkurzony gościu, który dostał bęcki od E23? "Sportowa" fura, z końcówkami jak to pięknie ująłeś "z rur odpływowych muszli klozetowej" sklepana przez archaiczny prawie że czołg co ma końcówki wydechów grubości kciuków3,5 litra bez gazu może jeszcze sporo wykrzesać żeby nauczyc co niektórych pokory
Admin napisał:Panowie, wchodzicie na niebezpieczny grunt...
Za moment łatwo może się okazać że te stereotypy jednak z nikąd się nie biorą...
zalew napisał:stereotyp naprawde nie wzial sie z tego ze ktos rusza szybko spod swiatel... tak wiec... please... nie o to chodzi
Dzzik528 napisał:Pomykam moją 5 z przyciemnionymi z tyłu na max szybami. Golę się na łyso. I zakaładam biała koszula. Bardzo ładny efekt. Kultura.Jadę spokojnie lewym pasem około 80 km/h ...zerkam w lusterko a na zderzaku toyota corolla..chyba starsza od wegla? Przed nami skrzyzowanie wiec trzeba zaraz zwolnic..po prawej mojej dwa wolne pasy.No to nacisnolem na hamulec dosc mocnoEfekt był taki.
Toyota poczuła respekt..i zaczeła zachowywac odstep prawidlowy. Ale ja mam lewy pas na wprost skrzyzowania wiec zwalniam powoli. A toyota ma dwa pasy ale w prawo idą.Toyota zaczyna zrównywac się ze mną i jakis kolo..lekko paparuch zaczyna się krztusic ze złosci. Opuszczam szybe..pochylam sie do typa...i kolo ..milknie. Nastepnie oddala sie w prawo. PYTANIE !! DLACZEGO ten typ jechal za mna lewym pasem skoro i tak zaraz skrecal w prawo a mial dwa pasy do tego manewru wolne? Dlaczego jechal na moim zderzaku? Postaram sie odpowiedzec!
Po pierwsze nie pierwszy raz ktos w jakims złomie chce mi cos udowodnic!!
Po drugie ZAWISC POLSKA jest przyslowiowa!
Po trzecie DEBILI Się nie SIEJE..Oni sami się rodzą!
Ten kto jezdzi po europie a ja bardzo czesto, to ten wie ze tylko w polsce ludzie sie tak zachowuja.
W moim rejonie juz mnie znaja... doszlo do tego ze ostatnio kolo Honda Civic....ustapił kobiecie z dziciakiem która chciał przejsc przez jezdnie w miejscu niedozwolonym.Zasadniczo cały czas lukał na mnie w lusterku wstecznym.A chodzi o to ze ja ustępuje w szczegulnosci zwracam uwage na rozbiegana dzieciarnia i baby w obłokach perfum odurzone perespektywą szybkiego sexu ze swoim faciem.Doszło do tego ze typ który mało co rowerzysty nie rozjechał...dostał w papę az sie posmarkał...akurat stałem obok... Mysle ze było to naganne z mojej strony ale mysle tez ze dało dobry przykład dla innych. Nawet jesli tylko 1 czy 2 osoby zrozumieja o co chodzi ze mozna inaczej to dobre i to.
Koncowy przykład.
Z prawa chce właczyc sie do ruchu pogotowie. Akurat trafilo na mnie wiec zatrzymalem sie w mojej czarnej jak noc kruka 528 i czekam az karetka wyjedzie sobie na ulice.. i co sie dziej ..? Ano z naprzeciwka jakby nigdy nic jada samochody...1...2...3...4....karetka chce wyjechac ale nie moze ja stoie i czekam az ona wskoczy, za mną juz korek ale jeszcze cisza......no i kolo z karetki wyskakuje na jezdnie i zatrzymuje ruch na tamtym pasie..wtedy jego kolega włancza sie do ruchu...mijajac mnie ..podzikowali mi... i co sobie wtedy mysleli ?
Zatrzymalem sie przed pasami...po lewej matka z dzickiem.....z napzreciwka opel vectra widzi ze sie zatzrymalem matka juz chce wejsc na pasy z dzieciakiem... A TEN CWE....L z opla...nie zatzrymal sie i pzrejechal kobiecie prawie po nogach....i luzak normalnie slepy paparuch olał całą sytuacje ......
I tyle.. nie moge kazdemu kretynowi dawac w ryja , ale to chyba jedyna metoda na takich. W tym kraju.
Pozdro.
Powróć do Inne zagadnienia wokół BMW
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości