Moderator: Rufio
enzo89 napisał:Dzień dobry.
Poszukuję dolnej części zderzaka przedniego do bmw f25 z 16 roku. Czy posiada Pan również żarówki o dużej mocy do tylnych kierunkowskazów aby pomarańczowa barwa przebijała przez czerwony klosz? Interesuje mnie również olej dk silnika i komplet filtrów. Proszę o ofertę.
enzo89 napisał:Przesyłam vin 0D84809 - pozdrawiam.
scottx napisał:Witam, potrzebuję komplet sprężyn na przód do E61 530d.
Nie wiem czemu ale ani na realoem ani na żadnej innej stronie (w tym czescidobmw) nie jestem w stanie znaleźć informacji czy w przypadku dynamic drive mam kupić sprężyny 323 mm czy 306 mm.
Vin: B985511
Zawieszenie standardowe z dynamic drive i active stering
Mruczuś napisał:Cześć wszystkim.
Potrzebujemy wycieraczki prawej, od strony pasażera, całego ramienia. Szukam wszędzie ale ni ma. Czy ktoś coś na ten temat wie?
Pozdrowionka
PS Mam nadzieję, że piszę w odpowiednim temacie, jeśli nie to najmocniej przepraszam i proszę o sugestię gdzie mogłabym zapytać o tę część do naszego wspaniałego auta.
Maciek_czescidobmw.pl napisał:Mruczuś napisał:Cześć wszystkim.
Potrzebujemy wycieraczki prawej, od strony pasażera, całego ramienia. Szukam wszędzie ale ni ma. Czy ktoś coś na ten temat wie?
Pozdrowionka
PS Mam nadzieję, że piszę w odpowiednim temacie, jeśli nie to najmocniej przepraszam i proszę o sugestię gdzie mogłabym zapytać o tę część do naszego wspaniałego auta.
Dzień dobry,
czy mogę prosić o 7 ostatnich znaków z VIN Pańskiego BMW?
Pozdrawiam
Maciej Ziółkowski
Mruczuś napisał:Dzień dobry,
oto one: DA18375
Serdeczne pozdrowienia
koron1 napisał:Witam, proszę o ofertę na olej i filtry do G30 2.0D Xdrive 190 KM '2019
Olej wg ASO miałem wymieniany na 0W30
Dzięki.
koron1 napisał:cd 07329
Maciek_czescidobmw.pl napisał:Mruczuś napisał:Dzień dobry,
oto one: DA18375
Serdeczne pozdrowienia
Dziękuję.
Prawe (prawe = po stronie pasażera) ramię wycieraczki mogę zaproponować Oryginalne BMW, w następującej cenie:
https://czescidobmw.pl/wyniki-wyszukiwania?q=61611374406
Zdjęcie części:
W/w część jest dostępna na magazynie centralnym BMW AG w Dingolfing. Czas realizacji zamówienia na części sprowadzane z magazynu centralnego BMW AG w Dingolfing wynosi 4-5 dni roboczych wraz z dostawą przesyłki DHL na terenie Polski.
Pozdrawiam
Maciej Ziółkowski
Powróć do BMW Klub Polska Grupa Sport
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość