Witam,proszę o opinię jeśli pozwolicie
Jestem na forum nowy,poczytałem wcześniej i tak:
Kupiłem auto 335xi 2007r ze szwajcarii,z pełną historią serwisową bmw jak to w szwajcarii bez żadnych uszkodzeń,jednak jak się okazało jeden elektrozawór turbiny był do wymiany co zamaskowano w komputerze. Zapłaciłem 42kzł super stan ogólny. Ile włożyłem na początek:pierwszy serwis olejowy z płukanką, wyszła czarna maź, po 500km ponownie zmieniłem olej tym razem na docelowy Red Line 0W40 również z płukanką, wymiana uszczelki pokrywy zaworów, po wglądzie silnik czyściuitki,zamontowałeo Oil catch Tank widaomo, zmieniłem charge pipe na alu z blow off.Zmieniłem intercooler na solidny FMIC, zrobiłem downpipe Wagner, dolot sportowy,zmieniłem head unit na androida full, zainstalowałem MHD do chipowania z pełną licencją i adapterem, nowy waste gate kit, i PVC valve co mnie kosztowało 18kzł za 60 kzł mam nadzieję nic się nie [BAD] super autko aha jeszcze na wszelki wypadek pompę zysokociśnieniową nową zakupiłem bo wiem że jak padnie to zapłacę 2xwięcej bo na już. Robię teraz upgrade najpierw na stage1+. pojeżdżę i zobaczę,oczywiście ustawię przepustnicę na liniową jak w M1.Bardzo proszę o komentarze co nie tak a co tak.Dzięki