Nie zainstalujesz radia bo brak jest modułu FM
Chyba że dokupisz DAB
Janosik będzie działał w trybie zminimalizowanym
ale dźwięku nie będzie. U nikogo nie ma
drago68 napisał:@Marcin Pionke
Jak jadę w dłuższą trasę to włączam androida, potem radio Replaio , które gra w tle i dzielę ekran na mapy google i Yanosika.
Wszystko ładnie to chodzi.
krisch napisał:Witam Wszystkich Mam Do Was pytanie. Mam taką stację multimedialną z Androidem 10. Powiedzcie mi jak zwolnić działające w tle aplikacje i zwolnić RAM ? Nie przepadam za bardzo za androidem i nie mogę sobie z tym poradzić. Stacja od pewnego czasu zaczęła się dłużej uruchamiać. Jeszcze mam inne pytania. Po załadowaniu systemu pojawia się komunikat "Brak plików audio" Jak to skasować ? Następne pytanie czy da się ustawić tak żeby po starcie systemu włączała się od razu nawigacja ? (korzystam z google map). Ostatnie pytanie czy da się ustawić tak żeby nawigacja google automatycznie przełączała się na tryb nocny bądź na dzienny ? Do tej pory tylko trochę przyciemniał się wyświetlacz a chciałbym żeby zmieniał automatycznie zależnie od pory kolorystykę tak jak to ma miejsce w telefonie. Na dłuższe trasy kolorystyka dzienna choć przyciemniona jest męcząca.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości