RobertP napisał:Witam
Czy są/będą dostępne monitory o większej rozdzielczości, np. 1920/1080 ? A może jeszcze więcej...
Jest możliwość rozszerzyć rozdzielczość do 1920/720 w cenie 150zł. Jednak 99% użytkowników nie widzi różnicy.
Michał
RobertP napisał:Witam
Czy są/będą dostępne monitory o większej rozdzielczości, np. 1920/1080 ? A może jeszcze więcej...
cinek07 napisał:Czy połączenie telefonem z android auto jest w tym radiu bezprzewodowe? Bez karty sim bezpośrednio w radiu
smiehoo napisał:Nie mogę nigdzie doszukać się informacji jak to jest z tym tunerem FM, czy jest możliwość odbioru FM przez ten ekran, przez jakiś dodatkowy/wbudowany moduł.
Może jestem lamusem, ale zwykle podczas jazdy(E90 z CCC) słucham radia FM i używam nawigacji google w telefonie w uchwycie.
Telefon połączony do rozmów z MULF i nawigacja z głośnika telefonu gada.
Ktoś dzwoni odbieram sobie przez MULF, nawigacja zmniejsza się na telefonie, mogę powiększyć ją z powrotem jeśli dojeżdżam do jakiegoś miejsca wymagającego uwagi, nawigacja ciągle gada.
Jak to ogarnąć żeby po zmianie monitora z CCC na Android(dla mnie raczej głównie do map google), wyglądało to podobnie, znajduje jakieś informacje o DAB, ale o FM nic
.
Ideałem byłoby słuchanie FM z poziomu androida, czy jest to możliwe?
Rozwiązanie z słuchaniem radia z CCC, i przełączaniem się na android do map, jescze do tego telefon z mulf czy z android brzmi dla mnie mało zachęcająco.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość