Tymot napisał:Witam,
Czy jest możliwość aktywacji AppleCarplay w iDrive 7 vin...LJ85824?
Gratulacje, nowej G05. Panskie BMW ma nowa jednostke MGU. Obecnie nie mozemy nic zaoferowac.
Tymot napisał:Witam,
ErikG31 napisał:Tymot napisał:Witam,
Gratulacje, nowej G05. Panskie BMW ma nowa jednostke MGU. Obecnie nie mozemy nic zaoferowac.
warmiak napisał:Witam,
Czy w mojej G30 jest możliwość "dokładki" opcji czytania znaków drogowych. VIN: WBAJR71030BJ16943.
Z góry dziękuję.
Kemot29 napisał:Witam, mam pytanie odnośnie aktualizacji mapy. Mój Vin K894740 Wersja NBTevo K17052I cena na waszej stronie to £49.99 za 2019-2 nie ma informacji odnośnie kodu FCS czy jest jednorazowy czy lifetime.
ErikG31 napisał:Kemot29 napisał:Witam, mam pytanie odnośnie aktualizacji mapy. Mój Vin K894740 Wersja NBTevo K17052I cena na waszej stronie to £49.99 za 2019-2 nie ma informacji odnośnie kodu FCS czy jest jednorazowy czy lifetime.
Nie potrzebuje pan kodu FSC, od daty produkcji przez 3lata kod fsc nie jest potrzebny.
Jezeli nadal jest pan zainteresowany nowymi mapami prosze o wiadomosc pomyslimy nad cena dla pana - dla klubowiczow oferujemy znizke
ErikG31 napisał:warmiak napisał:Witam,
Czy w mojej G30 jest możliwość "dokładki" opcji czytania znaków drogowych. VIN: WBAJR71030BJ16943.
Z góry dziękuję.
Dziendobry, sa kamery Kafas z przodu za wstecznym lusterkiem?
Yarwa napisał:ErikG31 napisał:Kemot29 napisał:Witam, mam pytanie odnośnie aktualizacji mapy. Mój Vin K894740 Wersja NBTevo K17052I cena na waszej stronie to £49.99 za 2019-2 nie ma informacji odnośnie kodu FCS czy jest jednorazowy czy lifetime.
Nie potrzebuje pan kodu FSC, od daty produkcji przez 3lata kod fsc nie jest potrzebny.
Jezeli nadal jest pan zainteresowany nowymi mapami prosze o wiadomosc pomyslimy nad cena dla pana - dla klubowiczow oferujemy znizke
Jaką zniżkę ? Tak samo jak FSC nie jest potrzebny przez 3 lata tak samo aktualizację map ma przez 3 lata w cenie auta. Wystarczy, że zarejestruje się na portalu BMW Connected
Poza tym, to chyba nie jest od daty produkcji tylko od daty uruchomienia usług. Ja mam auto z data produkcji 08.2016 a aktualizacja map jest (w cenie auta) do 29.02.2020 (a nie do 09.2020).
Kemot29 napisał:Oczywiście jestem zainteresowany. Jeszcze mam pytanie odnośnie aktualizacji ID5 do ID6 , czy warto i ile to kosztuje.
Kemot29 napisał:Ok,ogarnąłem temat, trzeba wejść w connected drive na PC lub Macu aby ściągnąć mapy a ja generalnie używam Androida. Pamiętajcie że świat jest wystarczająco duży dla nas wszystkich lecz zbyt mały dla jednego chciwego człowieka, pozdro dla car multimedia;)
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość