Moderator: speed1211
adek34 napisał:A w okolicach Gdańska jest jakiś porządny warsztat?
miki92 napisał:Cześć. Poszukuję dobrego warsztatu zajmującego się regeneracją felg aluminiowych w Trójmieście. Moje mają już 13 lat i potrzebują odświeżenia. Słyszałem kilka dobrych opinii o CNF na Osowej w Gdańsku, ale tu widzę, że zbierają raczej słabe noty. Znacie jakąś sprawdzoną, dobrą alternatywę dla nich?
pavvel napisał:MK2 VRT to dla mnie najlepszy fachowiec na Pomorskim. Tylko, że robi głównie grupę VAG. Podpytam czy robi też BMW. Jeśli tak, to lepszego nie znajdziecie.
wazi20 napisał:Witam
Czy poleci ktoś sprawdzony warsztat zajmujący się naprawą ASB? mam do naprawy prawdopodobnie konwerter w ZF w E39 530i, aczkolwiek wymaga szczegółowej diagnozy. Interesuje mnie usługa kompleksowa, wyjęcie skrzyni, regeneracja konwertera, założenie i gwarancja na całą usługę. Najchętniej województwo pomorskie, lub ościenne.
Valras napisał:Szukam mechanika ,który się zna na remontach silnika w BMW typu uszczelniacze zaworowe bo mi żre olej , polecicie kogoś ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości